Blog

Blog

Blog

De parking, het visitekaartje van uw bedrijf

Bij aankomst op een bedrijfsterrein vormen bezoekers binnen de minuut een eerste indruk van de onderneming. Het is belangrijk dat het om een positieve indruk gaat. Op die manier wordt het mogelijk om een streepje voor te krijgen op de concurrentie, een belangrijke deal al voor de helft in de wacht te slepen of een potentiële werknemer over de streep te trekken. Kortom, de parking vormt hét visitekaartje van uw bedrijf. Maar welke elementen mogen absoluut niet ontbreken op uw parking? En vooral, hoe wordt het mogelijk om uw parkeerterrein te differentiëren?

Lees verder

UV-belijning: een geurloos, sneldrogend alternatief

Bij Remotec zijn we constant op zoek naar de laatste innovaties op de markt. Op die manier kunnen we ons aanbod uitbreiden en onze service aanbieden aan elke onderneming, ongeacht de sector en bedrijvigheid op de werkvloer. UV-belijning is een perfect voorbeeld van één van onze meest recente innovaties. Maar waarom kiezen voor UV-belijning? En wat zijn de voordelen van deze bijzondere binnenbelijningstechniek?

Lees verder
laadpalen, laadstations, laadparking, elektrisch laden

Waarom elektrische laadstations een must zijn voor elk bedrijf vanaf 2021.

Dat elektrische wagens de laatste jaren aan een opmars bezig zijn, is ontegensprekelijk. Televisiespots van bekende autoproducenten gaan niet meer over ronkende benzine- of dieselmotoren, maar over hun elektrische varianten. Meer en meer ondernemingen kiezen ook voor de invoering van deze ecologisch meer verantwoorde bedrijfswagens.

Maar waarom zijn deze auto’s momenteel zo populair? En vooral, waarom moet elk modern bedrijf in 2021 inspelenop deze groeiende trend?

Lees Verder

Wat zijn GOBO projectoren en Laserlines?

Heeft u de verschuiving meegemaakt van fysieke fotoalbums naar diashows? Of de overstap van presentaties met kartonnen borden naar geprojecteerde PowerPointpresentaties? Dan kent u de impact van digitale projecties! Remotec past deze innovaties toe om de veiligheid in uw bedrijf te verhogen.

Een GOBO projector is een van de krachtigste projectoren die een haarscherpe projectie kan projecteren. De naam ‘GOBO’ verwijst naar het glazen plaatje dat in de projector geplaatst wordt. Deze GOBO kan volledig gepersonaliseerd worden. De gekozen projectie wordt in het glazen plaatje gegraveerd en ingekleurd met de gewenste kleurcombinaties.

Lees verder

Hoe voorzie ik mijn start-up van signalisatie?

Wanneer u een start-up begint, heeft u ongetwijfeld 1001 dingen op uw to-do-lijst staan. Het uitwerken van uw businessplan, het vastleggen van uw vennootschap en het uitbreiden van uw netwerk is nog maar het begin. Indien u een fysieke zaak gaat starten, moet u ook uw gebouw en bedrijfsterrein aan uw start-up aanpassen.

Uw (toekomstige) klanten moeten eerst weten waar ze u kunnen vinden en voor eventuele passanten moet het duidelijk zijn waarvoor ze bij u terecht kunnen. Daarnaast is uw bedrijfsterrein of de buitenkant van uw gebouw, het eerste dat gezien wordt. De eerste indruk van uw zaak of winkel begint hier.

Lees verder
Gevelletters verlicht dagzicht Residence Inn by Marriott door Candor en Remotec

Hoe lichtreclame een belangrijke rol kan spelen bij het aantrekken van klanten

Hoewel een goed geplaatst reclamebord nuttig is om de visibiliteit te verbeteren, is een lichtreclame nog veel efficiënter. Wanneer het verlicht is, zal uw reclamebord nog beter opvallen en de aandacht trekken van potentiële klanten die voorbij wandelen of rijden. De opties voor lichtreclames zijn eindeloos. Bij Remotec hebben we een enorm aanbod aan mogelijkheden aangepast aan uw noden. Hieronder vindt u een paar voorbeelden terug waarop te zien is dat lichtreclames effectief zijn voor het aantrekken van klanten en het stimuleren van uw business.

Lees verder
Oude En Nieuwe Norm Leidigingmarkeringen Iso 20560 Nbn 69

Volgen uw leidingmarkeringen de nieuwe norm?

Dankzij leidingmarkeringen is het mogelijk om in een oogopslag te weten welke vloeistof of gas er door een leiding loopt en wat de mogelijke risico’s hiervan zijn. Op die manier kunnen zowel medewerkers als derden de nodige maatregelen nemen wanneer er werken of problemen zouden zijn met uw leidingen.

De naam van de vloeistof, veiligheidspictogrammen en stromingsrichting worden steeds op een bijhorende kleur weergegeven. Deze elementen konden echter verschillen per land: oranje staat in Nederland voor een zuur en in Zweden voor een ontvlambaar gas. In België gebruikten we tot voor kort paars voor een zuur maar volgens de nieuwe, universele ISO 20560 norm wordt dit nu overal oranje.

Lees verder
hernieuwen belijning verkeersplan wegwijzers en afbakening rijvakken

Wegmarkeringen: slijtage en vervanging

Wegmarkeringen en belijningen beginnen vroeg of laat tekenen van slijtage te tonen. In optimale staat dragen ze bij tot de structuur en de veiligheid, zowel voor u en uw medewerkers als voor uw infrastructuur. Wanneer de markeringen slecht zichtbaar zijn door slijtage of beschadigingen, verliezen ze natuurlijk hun effect.

Lees verder
kunststof veiligheidshekken naast wandelpad afbakening indoor

Bescherm uw werknemers & infrastructuur

Bij de aanleg van uw parking of bedrijfsterrein, heeft u ook uw verkeersplan moeten intekenen. Een verkeersplan zonder pijnpunten is een ideaal scenario maar slechts in weinig gevallen is dit ook de realiteit ...

Lees meer
raamfolie vinyl plakletter logo publiciteit belettering

De veelzijdigheid van vinyl

Stickers zijn een van de producten die al het langst in ons gamma zitten. Ze zijn tijdloos, eenvoudig in gebruik en op talloze manieren te personaliseren! We hebben 32 jaar ervaring in het aanbrengen van vinylfolies op tal van ondergronden, ...

Lees meer
binnenbelijning arcering wandelpad zebrapad gang in verschillende kleuren

Van voor- tot nabehandeling: wegmarkering & belijning

Remotec plaatst al 32 jaar binnen- en buitenbelijning op maat van de klant en de bedrijfsspecifieke situatie. Grof gerekend zitten we ondertussen aan 267 952km belijning in verschillende verftypes, tig kleuren, rechte en gebogen lijnen. Daarbij komen nog alle symbolen, pictogrammen en karakters die zorgen voor extra duiding of richting. Moest het judo zijn, zouden we de zwarte band zeker verdienen!

Lees verder
veiligheidspoortje alert stop wandelpad zebrapad

5 tips voor een veilige werkomgeving

Efficiënt en kwalitatief kunnen werken, begint bij de veiligheid van de werkplaats. Zoals veiligheid een basisbehoefte is in ons dagelijks leven, is het dat ook in het werkleven. Kleine ingrepen kunnen hierbij al snel een grote impact hebben, ...

Lees meer