Over Remotec
Over Remotec

Topkwaliteit sinds 1988

Sinds het prille begin in 1988 is Remotec uitgegroeid tot dé referentie voor alle signalisatie, wegmarkeringen en infrastructuurwerken op uw bedrijf. Het bedrijf heeft 5 divisies: Remotec Industries, Remotec Signs & Publicity, Remotec Infra, Remotec Led Displays en Remotec Re-Charge.

Remotec Industries is de divisie die actief is bij industriële bedrijven. Het is de core-business van Remotec.

Remotec Signs & Publicity vertegenwoordigt onze activiteiten bij kmo’s, winkels, eenmanszaken, horeca, sportclubs, evenementen, verenigingen …

Remotec Infra is de divisie die infrastructuurwerken op bedrijven aanbiedt.

Remotec Led Displays is gekend voor het inbouwen en installeren van ledschermen in alle vormen en maten.

Remotec Re-Charge voorziet bedrijven van elektrische laadoplossingen van A tot Z.

Remotec breidt jaar na jaar verder uit, zo zijn we op dit moment onze productieruimte aan het vergroten. To be continued!

Industries

Daarom kiest u voor Remotec

Bij Remotec kan iedereen terecht; industriële bedrijven, kleine en middelgrote ondernemingen, particulieren, evenementen …

Remotec begeleidt u vanaf het vaststellen van uw probleem tot en met de installatie van de oplossing én onderhoud. Daartussen zorgen wij zelf voor het ontwerp, de productie en het correct opvolgen van de wetgeving.

Doordat het volledige proces in eigen beheer gebeurt, kunnen we onze klanten de hoogste kwaliteit en flexibiliteit aanbieden. En dat aan een uitzonderlijk hoge prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze missie

Een bedrijf zijn die niet alleen een veilige, efficiënte en kwalitatieve werkomgeving creëert op maat van de klant maar ook een bedrijf die zich continu inzet voor zijn medewerkers en het milieu.

Om dit te realiseren stellen wij onszelf steeds in vraag en zoeken wij continu naar nieuwe innovatieve producten, diensten en processen.

Bekijk onze bedrijfsfilm HIER

Over ons
Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag