Over Remotec

Over Remotec

Remotec als ervaren totaalpartner

Al sinds het prille begin zet Remotec zich in om oplossingen te bieden aan onze klanten. Van analyse, ontwerp, productie tot installatie en onderhoud: door alle diensten in-huis te verzamelen, kunnen we iedereen van A tot Z ontzorgen. Doorheen de jaren is onze expertise sterk toegenomen dankzij interne groei, innovatie en gerichte overnames. Wij staan voor u klaar als totaalpartner voor al uw signalisatie, wegmarkeringen, aanrijdbeveiliging & afbakeningen, lichtreclames & publicitaire signalisatie, infrastructuurwerken, laadoplossingen voor auto en fiets, wayfinding en digitale ledschermen.

Ontdek onze werking

Remotec Academy

De Remotec Academy werd opgericht in de zomer van 2022 met de ambitie om verder te groeien. Het is ons eigen opleidingscentrum, dat zich richt tot drie doelgroepenafgestudeerden die klaar zijn om hun eerste werkervaring op te doen, werknemers of werkzoekenden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en mensen die een volledige carrièreswitch overwegen (intern en extern). Aan de hand van introductiedageninterne opleidingen en stageperiodes willen we geschikte mensen optimaal voorbereiden op een uitdaging binnen de Remotec-familie.

Ontdek Remotec Academy

Sinds 1988

1983

De stichter van Remotec, Jean-Yves Crevecoeur (19/9/1939 - 4/4/2020) studeerde af als Kapitein ter langen Ommevaart aan de zeevaartschool. Na een aantal keren de wereld rondgevaren te hebben, startte hij zijn eerste carrière aan wal.

1988

Het roer wordt omgegooid en Jean-Yves start zijn eigen signalisatie-business. Hij richtte zich toen vooral op het produceren van identificatieplaatjes en zelfklevers. De productie gebeurde gespreid in de bureau en garage van het ouderlijke huis.

Lees het vervolg van ons verhaal

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag