Over Remotec

Over Remotec

Over Remotec

Remotec als ervaren totaalpartner

Al sinds het prille begin zet Remotec zich in om oplossingen te bieden aan onze klanten. Van analyse, ontwerp, productie tot installatie en onderhoud: door alle diensten in-huis te verzamelen, kunnen we iedereen van A tot Z ontzorgen. Doorheen de jaren is onze expertise sterk toegenomen dankzij interne groei, innovatie en gerichte overnames. Wij staan voor u klaar als totaalpartner voor al uw signalisatie, wegmarkeringen, aanrijbeveiliging & afbakeningen, lichtreclames & publicitaire signalisatie, infrastructuurwerken, laadoplossingen voor auto en fiets, wayfinding en digitale ledschermen.

Ontdek onze werking
gebouw remotec, poortakkerstraat gent, productieruimte, atelier, renovatie, uitbreiding

Innovations

Uit de drijfveer om te blijven leren en het creëren van tools die onze omgeving zo veilig mogelijk kunnen maken, is in 2021 ons platform Innovations geboren. Op deze webshop bundelen we onze meest innovatieve producten die een oplossing bieden voor het plaatsen van signalisatie in extreme en unieke omstandigheden. We updaten de webshop continu met nieuwe producten en mogelijkheden, inschrijven op de nieuwsbrief of Innovations regelmatig bezoeken is dus de boodschap!

Ontdek Innovations
Innovations webshop mobiel desktop product finder

Daarom kiest u voor Remotec

Bij Remotec kan iedereen terecht; industriële bedrijven, kleine en middelgrote ondernemingen, particulieren, evenementen …

Remotec begeleidt u vanaf het vaststellen van uw probleem tot en met de installatie van de oplossing én onderhoud. Daartussen zorgen wij zelf voor het ontwerp, de productie en het correct opvolgen van de wetgeving.

Doordat het volledige proces in eigen beheer gebeurt, kunnen we onze klanten de hoogste kwaliteit en flexibiliteit aanbieden. En dat aan een uitzonderlijk hoge prijs-kwaliteitsverhouding.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag