Over Remotec

Over Remotec

Remotec als ervaren totaalpartner

Al sinds het prille begin zet Remotec zich in om oplossingen te bieden aan onze klanten. Van analyse, strategie, engineering tot implementatie en continuïteit: door alle diensten in-huis te verzamelen, kunnen we iedereen van A tot Z ontzorgen. Doorheen de jaren is onze expertise sterk toegenomen dankzij interne groei, innovatie en gerichte overnames. Wij staan voor u klaar als totaalpartner voor al uw signalisatie, wegmarkeringen, aanrijdbeveiliging & afbakeningen, lichtreclames & publicitaire signalisatie, infrastructuurwerken, laadoplossingen voor auto en fiets, wayfinding en digitale ledschermen.

Ontdek onze werking

Onze 4 Pijlers

De Remotec aanpak is gebaseerd op vier pijlers: Veiligheid, Efficiëntie, Visibiliteit en Duurzaamheid. Deze vier pijlers vormen de basis voor alles wat we doen en helpen ons een verschil te maken voor jouw bedrijf. Onze duurzame oplossingen zijn ontworpen om jouw bedrijfsterrein te optimaliseren, risico's te minimaliseren en gevaar te elimineren. Wij dragen bij tot jouw visibiliteit en zorgen ervoor dat je een blijvende indruk nalaat op jouw klanten. Via een Lean Approach verhogen we jou efficiëntie en besparen we je geld, tijd en energie. Remotec als totaalpartner ontlast en zorgt voor duurzame alternatieven voor al je problemen.

Sinds 1988

1983

De stichter van Remotec, Jean-Yves Crevecoeur (19/9/1939 - 4/4/2020) studeerde af als Kapitein ter langen Ommevaart aan de zeevaartschool. Na een aantal keren de wereld rondgevaren te hebben, startte hij zijn eerste carrière aan wal.

1988

Het roer wordt omgegooid en Jean-Yves start zijn eigen signalisatie-business. Hij richtte zich toen vooral op het produceren van identificatieplaatjes en zelfklevers. De productie gebeurde gespreid in de bureau en garage van het ouderlijke huis.

Lees het vervolg van ons verhaal

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag