Totaalpartner

Totaalpartner

Remotec als totaalpartner

Heeft u een product gezien waar u graag meer informatie over krijgt? Wilt u de veiligheid op uw bedrijfsterrein optimaliseren? Zijn er probleempunten in uw verkeersplan? Is uw belijning aan vernieuwing toe? Denkt u erover om uw signalisatie te moderniseren of uw parkeerplaatsen te voorzien van elektrische laadpalen? Remotec kan u als totaalpartner voor elk aspect van A tot Z ontzorgen.

Het doel van Remotec is om onze klanten volledig te ontzorgen. Veiligheid, efficiëntie, visibiliteit en duurzaamheid, daar zetten wij op in. Remotec vertrekt vanuit de klant, onze aanpak is dan ook volledig gericht op het begrijpen van jouw specifieke behoeften en eisen. Onze innovatieve manier van werken creëert oplossingen die perfect aansluiten bij al jouw wensen en doelen. Wat gebeurt er wanneer u contact met ons opneemt? Ontdek de 5 volgende stappen hieronder:

Analyse

Voor het bieden van een passende oplossing, staan onze deskundigen klaar om ter plaatse een grondige analyse te maken van jouw specifieke situatie. Onze experts, met elk hun eigen specialisatie, bieden ondersteuning op diverse gebieden, waaronder parkingsignalisatie, chemische signalisatie, 5S-signalisatie, wayfinding, branding, intelligente signalisatie en nog veel meer. Tijdens hun bezoek identificeren ze al jouw uitdagingen en stellen ze een op maat gemaakt plan voor je op. Met maar liefst 35 jaar ervaring kunnen wij met trots garanderen dat we voor al jouw behoeften een duurzame oplossing bieden.

5 stappen van Remotec als totaalpartner

Strategie

Na een grondig bezoek aan jouw bedrijfsterrein, nemen we al jouw uitdagingen onder de loep. Op basis hiervan stellen we een strategie op die leidt tot een uitgebreide oplossing, volledig afgestemd op jouw behoeften, mogelijkheden en wensen. Bij Remotec ondersteunen we je bij de ontwikkeling van een allesomvattend veiligheidsplan, een doeltreffend circulatieplan, het bepalen van de gewenste uitstraling voor jouw bedrijf en nog veel meer. Onze aanpak staat garant voor duurzame oplossingen die op de lange termijn werken voor jouw bedrijf.

Engineering

Specifieke problemen vragen unieke oplossingen. Onze experts bekijken samen met de ingenieur hoe we een oplossing volledig aan jouw situatie kunnen aanpassen. We evalueren de materialen, opbouw, afwerking en duurzaamheid om ervoor te zorgen dat de oplossingen veiliger, duurzamer en esthetischer zijn. Remotec creëert producten from scratch om klanten volledig te kunnen ontlasten.

Implementatie

Alles in-house produceren stelt ons in staat om volledige controle te hebben over het proces en echt elk element af te stemmen op jouw wensen. Onze elektriciens, lassers, bestickeraars, afwerkers, belijners, printers, frezers … zorgen voor de creatie van jouw product. Na het produceren van alle producten uit jouw oplossing, wordt alles verzameld voor plaatsing en/of levering. Onze VCA-gecertificeerde installateurs kunnen alles komen plaatsen op jouw bedrijfsterrein. Remotec biedt een geoptimaliseerde dienst die een snelle, efficiënte en nette integratie van het eindproduct garandeert.

Continuïteit

Onze service eindigt niet na de plaatsing of levering van jouw eindproduct. Zowel op het vlak van materialen als het onderhouden van klantenrelaties kiezen wij voor de duurzame weg. Als je met vragen zit, onvoorziene omstandigheden of bijkomende problemen, je kan altijd bij ons terecht. Samenwerken met Remotec zorgt voor meer visibiliteit en voor een veiliger, efficiënter en duurzamer bedrijf.

onderhoud wegmarkeringen proper maken kuisen

Interesse?

Op basis van deze stappen, willen wij u volledig ontzorgen én voorzien van alle veiligheidsmaatregelen en moderne faciliteiten. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!
Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag