Stickers

Stickers

De veelzijdigheid van vinyl

Stickers zijn een van de producten die al het langst in ons gamma zitten. Ze zijn tijdloos, eenvoudig in gebruik en op talloze manieren te personaliseren! We hebben 32 jaar ervaring in het aanbrengen van vinylfolies op tal van ondergronden, van bedrijfswagens, ramen, en toiletdeuren tot veiligheidshekken, silo’s en windmolens!

We maken stickers in verschillende materialen, afhankelijk van de toepassing en de gevraagde garantie op verkleuring (tot 10 jaar!). De meest voorkomende materialen zijn vinyl (in de massa gekleurd of digitale print) en lexan (digitale print of gespoten bedrukking). Beide materialen hebben hun voordelen, zo zal vinyl zijn kleur langer behouden en is lexan een betere keuze als vloersticker. Daarnaast hebben we ook privacyfolies, fluorescerende en reflecterende stickers in het gamma en kunnen we de stickers voor buitensignalisatie afwerken met een beschermende UV-laminaat.

raamfolie vinyl plakletter logo publiciteit belettering
raamfolie privacy folie zandstraal effect

Stickers kunnen in zo goed als elke situatie ingezet worden als signalisatie-, communicatie- of decoratietoepassing. In de wereld van de veiligheidssignalisatie worden ze vaak ingezet om veiligheidsregels weer te geven. Zo heb je leidingmarkeringen, pictogrammen, veiligheidsman en de vele ‘hou 1,5m afstand’-stickers die we ondertussen allemaal kennen. Ze kunnen ook gebruikt worden als communicatie-tool in de vorm van etalage-stickers, wrapping van uw bedrijfswagen of comfort bewegwijzering. De matte, zandstraal- en spiegelfolies worden vaak ingezet als afscheiding of decoratie.

De kleuren van deze stickers gaan van transparant over fluogroen tot glanzend goud. Specifiek bij belettering van bijvoorbeeld uw etalage, glazen scheidingsdeur of receptie, worden de plakletters steeds uitgesneden. Op die manier krijgen we de gewenste, strakke afwerking steeds opnieuw zónder luchtbellen achter te laten.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Maak een afspraak met een van onze experts
Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag