Remotec Sport

Remotec Sport

Het belang van sport binnen het beleid van Remotec

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam.’ Het is een veelvoorkomende, maar uiterst waarheidsgetrouwe uitspraak. Mensen die voldoende bewegen en gezond leven, zullen mentaal sterker staan en in het algemeen productiever zijn. Bij Remotec hebben we deze boodschap begrepen. Als familiebedrijf zetten we ons in voor tal van sportieve projecten en activiteiten, op die manier willen we werknemers aanzetten om actief door het leven te gaan.

Yves Crevecoeur nam het label van Sportbedrijf in ontvangst van Sport Vlaanderen

Sportlabel

In juli 2022 ontving Remotec het label van Sportbedrijf, een officiële award van Sport Vlaanderen die enkel wordt uitgereikt aan bedrijven die sport integreren in hun beleid. Deze award was een beloning voor het harde werk dat geleverd werd om collega’s te voorzien van een variatie aan sportmogelijkheden.

We hechten veel belang aan teamspirit, geluk en productiviteit, allemaal zaken die positief beïnvloed worden door beweging. Bovendien werd er met Remotec Sport een apart orgaan opgericht binnen onze organisatie dat maandelijks instaat voor tal van frisse ideeën om werknemers actief te houden.

ABSoluut Gent 10 mijl – Branded by Remotec

Om ons statuut als sportbedrijf te onderstrepen werd Remotec officieel partner van de ABSoluut Gent 10 mijl. Een evenement in onze thuishaven, dat volledig in lijn ligt met onze filosofie, konden we als familiebedrijf niet links laten liggen.

ABSoluut Gent 10 mijl wil zowel lopers als niet-lopers samenbrengen op het mooiste loopfeest van Gent. Met verschillende looproutes, meerdere optredens én een Remotec 10 mijl village is er aan activiteiten voor jong en oud geen gebrek. In samenwerking met ABS Bouwteam, zelf een rasecht Gents familiebedrijf, willen we jaar na jaar de fysieke, mentale en sociale kracht van sport delen.

Ontdek onze partner
Remotec als partner branding 10 Mijl Gent, in samenwerking met ABS bouwteam

Pilates en bootcamp

Binnen Remotec vormen onze wekelijkse pilates en bootcamp, op maandag en donderdag, de rode draad van onze sportactiviteiten. Door te investeren in personal coaches die onze collega’s begeleiden, plaatsen we hun fysiek en mentaal welzijn voorop. Ze vormen de fundering van ons bedrijf en verdienen een optimale werksfeer, waar teamspirit en gezondheid primeren. Daarbovenop krijgen werknemers steeds de mogelijkheid om hun mening te geven en verbeteringen of nieuwe sportideeën voor te leggen.

Jarno D'hauw

Remotec zet constant in op ontwikkeling. We geloven in jong talent op de werkvloer én daarbuiten. Om dit statement kracht bij te zetten werden we officieel sponsor van Jarno D’hauw, een veelbelovend talent in de autosport. In 2021 maakte hij zijn debuut in de autosport en toonde hij veel potentieel. Vanaf 2022 kreeg Jarno, met Remotec als één van zijn hoofdsponsors, een kans om zich te bewijzen in de officiële BMW M2 Cup. We hopen dat hij zijn potentieel kan waarmaken en zich kan blijven bewijzen met onze steun.

Meer over Jarno
Sponsoring Remotec voor Jarno D'hauw, veelbelovend racetalent