Aanrijbeveiliging & afbakening

Aanrijbeveiliging & afbakening

Bescherm uw werknemers & infrastructuur

Bij de aanleg van uw parking of bedrijfsterrein, heeft u ook uw verkeersplan moeten intekenen. Een verkeersplan zonder pijnpunten is een ideaal scenario maar slechts in weinig gevallen is dit ook de realiteit. Een ongeluk is snel gebeurd maar kan eenvoudig verholpen worden met gepaste aanrijdbeveiliging en afbakeningen. Elke plaats waar voertuigen en zwakke weggebruikers elkaar kruisen, is een cruciaal aandachtspunt. Om die situaties zo veilig mogelijk te maken, moet u beroep doen op aanrijdbeveiligingen en afbakeningen.

aanrijbeveiliging afbakening hoogtebegrenzer staal
kunststof veiligheidshekken naast wandelpad afbakening indoor

Ook op de werkvloer zelf kunnen aanrijdbeveiliging en afbakeningen bescherming bieden voor uw personeel en uw infrastructuur. Rijden er heftrucks rond in uw magazijn of verplaatsen uw medewerkers zich snel met elektrische steps of fietsen? Plaats kunststof veiligheidshekken langs de wandelpaden, stalen stootbalken of stootpalen om uw palletrekken te beschermen. Heeft u vaak bezoekers of leveranciers over de vloer? Kies dan betonnen park-stops (ook gekend als biggenruggen) of betonnen jerseys in opvallende kleuren om hen te begeleiden naar de juiste laad- en loskade.

Weet u niet waar te beginnen? We brengen graag een van onze ervaren adviseurs naar uw site om een grondige analyse te doen van uw bedrijfsterrein. Zowel binnen als buiten kunnen wij aanrijdbeveiligingen en afbakeningen voorzien om zowel u, uw personeel, uw machines en infrastructuur te beschermen waar nodig. Deze bescherming is steeds op maat gemaakt en in verschillende materialen te voorzien.

Dankzij de opstart van onze eigen in-house lasdienst in 2017, is onze afdeling ‘Aanrijdbeveiligingen en Afbakeningen’ een versnelling hoger geschakeld. Naast de stalen toepassingen, zijn er ook afbakeningen in kunststof en beton. We sommen hieronder de eigenschappen en meest gebruikte toepassing per materiaal voor u op:

stalen veiligheidshekken op wiel op maat gepersonaliseerd
veiligheidspoortje staal gepersonaliseerd aanrijbeveiliging wandelpad

Staal

Eigenschappen

  • Zeer robuust
  • Stevig
  • Personalisatie mogelijk in afmetingen, kleur

Meest voorkomende toepassingen

Kunststof

Eigenschappen

  • Zeer stevig
  • Vangt een impact op zonder schade te veroorzaken

Meest voorkomende toepassingen

parking afbakening parkeerplaats kunststof park-stop
betonnen jersey geel geverfd afbakening wandelpad

Beton

Eigenschappen

  • Zeer zwaar
  • Kan grote impact opvangen
  • Kan eenvoudig verplaatst worden

Meest voorkomende toepassingen

Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Maak een afspraak met een van onze experts
Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag